Buiten Yoga

Er is niets fijner dan Yoga beoefenen in de natuur met onze daarvoor opgeleide instructeur. Er komen twee verschillende Yogastijlen tijdens de activiteit aan bod. Te weten Yinyoga en Vinyasayoga.

Yinyoga heeft als effect dat je meer tot rust komt, ontspanning vindt en beter in je vel komt te zitten. Er ontstaat meer souplesse, ruimte en rust in je systeem, terwijl Yangyoga je meer energie geeft. De focus ligt op beweging van de spieren met de nadruk op het rekken en het versterken van de spieren in je lichaam.

Ouder- & Kindyoga
Ouder- en Kindyoga is een mooie intense ervaring voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshop ben je een uur lang op elkaar gefocust onder leiding van onze instructeur. Het kan zelfs in de buitenlucht bij ons! Het versterkt de band, je komt los van patronen of gewoonten, er is optimaal aandacht voor elkaar en je leert om te gaan met grenzen.

In de workshop leer je jezelf te verbinden met je kind door yoga- en ontspanningsoefeningen, verwerkingsopdrachten en massage. De workshop is erop gericht om de interactie tussen ouder en kind evenals het basisvertrouwen in elkaar te versterken.

Kinderyoga
Met behulp van yoga wordt de ontwikkeling op motorisch gebied gestimuleerd. De kinderen maken door middel van yoga-houdingen kennis met nieuwe en uitdagende bewegingen.

Spelenderwijs verbetert de motoriek. Coördinatie wordt gestimuleerd door bewust gekozen bewegingsvormen die aangeboden worden tijdens de yogales. Er wordt aandacht besteed aan samenwerking, zelfvertrouwen, het leren kennen en aangeven van grenzen, creativiteit, oplossingsgerichtheid en natuurlijk ontspanning en ontlading.

Locatie

De activiteit zal plaats vinden op het sportpark de Meulebèèk te Wanssum én in het achtergelegen bos.

Tarieven

Tarieven op aanvraag

yoga